Mindfulness Home & Biophilic Interior Design

Holistisch interieur ontwerp

Update: omdat ik dit onderwerp zo belangrijk vind heb ik besloten dat ik “as of now” ( 2023) enkel nog interieur ontwerp opdrachten aanneem waarin ik de principes van Biophilic Design en een Holistisch Interieur kan toepassen. Voor Trendwatching en Kleur advies is dit uiteraard niet van toepassing. Daarvoor sta ik open voor alle soorten opdrachten.

Biophilic Interior design, holistisch interieur

Wist je dat alles om je heen invloed heeft op hoe je je voelt? Dus ook je interieur!

Daglicht, geluid, dus ook akoestiek, kleuren en materialen, textuur, geur, vorm, indeling en flow in een ruimte, natuur en groen hebben allemaal invloed op hoe jij de ruimte ervaart. Meer dan je misschien denkt!

Een plek waar je kunt ontspannen, de dag los kan laten, of juist energie kan opladen, je creativiteit en productiviteit kan laten stromen……

In een holistisch interieur komt dit alles samen. Een ontwerp waarin jij als mens centraal staat. In verbinding met de natuur, in balans, met voldoening en kwaliteit, ipv kwantiteit.

Een holistisch interieur hoeft helemaal niet houtje touwtje of spiritueel te zijn. Laat je daar vooral niet door afschrikken! Het heeft niets met stijl te maken. Een holistisch interieur kan bijvoorbeeld ook prima chic, modern, industrieel, Scandinavisch of minimalist zijn.

Het heeft alles te maken met het totaal en of het goed op elkaar is afgestemd. Natuurlijk hebben de keuze voor materialen, kleuren, vorm dessin en textuur daar ook alles mee te maken. En een meer ecologisch en sustainable interieur ook.

Wil je meer weten over een mindfulness home, Biophilic Interior Design en holistisch interieur om te wonen of werken?

Ben jij op zoek naar een woning of werkplek waar jij je echt helemaal prettig voelt en sta je open voor de Biophilic Design principes??

Neem dan contact met me op. In een intake gesprek bespreken we al je wensen en de mogelijkheden.

Iris | C-More Studio

Wat is Biophilia en Biophilic Design?

Biophilia is een aangeboren verlangen en behoefte om in contact te zijn met de natuur.

Wat is holisme?

Holisme betekent “geheel” en komt van het Griekse woord holon. In deze filosofie is alles met elkaar verbonden. Lichaam, geest en spirit.

 

In mijn optiek is de ruimte waarin je verblijft van grote invloed op hoe je je voelt.

Opleiding Biophilic Design:

Ik heb de opleiding Biophilic Design van Oliver Heath afgerond in 2021 en mij in de zomer van 2023 aangesloten als ambassadeur bij het platform Biophilic Design Academy 

 

#holistischinterieur #holistischwonen #holistik #holistich #holistic #Holistikinterieur #holistikwonen #holisticinterior  #Natureandinterior #natuurlijkwonen #holistichome #Holistikhome #biophilicdesign #biophilia #biophilicinterior