Wilt u weten wat mijn achtergrond, ervaring en opleiding is?

Lees dan hieronder verder. 

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met mij op. 

logo C-More voor blog

 

C-More interieur ontwerp + workshops + trends + concept

 door Iris Havekes

Ik ontwerp een interieur waar je blij van wordt!


CMore Facebook

 

 

De meesten kennen mij via deze blog: interieuradviesblog.nl

 

Een beetje geschiedenis:

Na mijn studie aan ARTEZ kunstacademie Arnhem, Modevormgeving, [Ja…in de klas van Viktor & Rolf en Le cri Neerlandais” wat een bijzondere tijd!] heb ik een aantal jaren een eigen exclusieve [kinderkleding] -winkel en -lijn gehad, met andere modeontwerpers gewerkt en als freelancer diverse opdrachten gedaan. Oa decor en kleding voor “De Sjonnies” en een aantal opdrachten voor trend bureau: Els Blaauboer Fashion Co-ordination / BUV , maar ook voor particuliere opdrachtgevers.

Daarnaast ben ik mij altijd verder blijven ontwikkelen. O.a. Via studie: Interieur styling + Concept en Prognose+strategie bij Artemis in Amsterdam en een studie Interieur ontwerpen.Ik heb voor diverse opdrachtgevers gewerkt, waaronder Trend bureau IF in Arnhem en interieurarchitecten bureau KEKdnl. En heb stage gelopen bij Studio Kees Marcelis.

Design en Interieur: 

Inmiddels werk ik nu al een flink aantal jaren freelance voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers en ook op de Woonbeurs, bij winkel ketens zoals Gamma en Karwei voor kleur adviezen en interieuradviezen.

Ik ben oa aangesloten bij Crisp, Sanart, StylinkSieMatic Stylist en Nvvk/Kleurenvisie.

Daarnaast ben ik ook  jarenlang werkzaam geweest bij een aantal interieur winkels met design meubels als interieur adviseur/binnenhuis architect en tekenaar/ontwerper. Dus ik sta dagelijks midden in de design en interieur wereld en trends! Dit doe ik inmiddels al meer dan 15 jaar met heel veel plezier.

 

Interieur ontwerp:
Ik ben interieur ontwerper en specialist op gebied van interieur, design en kleur. Mijn belangrijkste uitgangspunt bij het ontwerpen van een interieur is een ontwerp te maken, dat specifiek bij de opdrachtgever en het gebouw en/of de ruimte past. Ik verdiep me in de wensen van de bewoners / gebruikers en stem het ontwerp daar op af. Daarnaast zorg ik voor een persoonlijke uitstraling en gebruiksvriendelijk ontwerp. Belangrijk is daarbij, dat je je prettig voelt in de ruimte. Maten en verhoudingen, materialen, lichtinval en kleuren spelen hier een grote rol in. Ik ontwerp een interieur waar je blij van wordt!

Trends en blog:
Tegenwoordig werk ik als trendwatcher voor opdrachtgevers en voor mijn eigen blog.

Cursussen en workshops:

Ik geef interieur cursussen en workshops in eigen beheer. Dit kan privé, in kleine en grote groepen en overal in Nederland en Spanje Andalusie.

Meer dan 6 jaar heb ik les gegeven bij een aantal Volks universiteiten  en ben onlangs gestart met lesgeven bij NIA.

Presentaties en trends

Je kunt mij inhuren voor een presentatie of trend implementatie via TRENDCONNECTION of door direct contact met mij op te nemen via mail. Wil je meer over mij of mijn bedrijf en activiteiten weten of een afspraak met me maken?

Interieur blogger

Ik ben ooit begonnen met bloggen om mijn inspiratie die ik overal tegen kwam voor mijn interieur opdrachten en workshops te kunnen verzamelen en bundelen. Ik heb altijd een enorme nieuwsgierigheid gehad naar design, fashion, trends en steden. Het resultaat daarvan kun je nog steeds lezen op mijn blog. Ik hoop dat jullie er net zo veel inspiratie uit halen als dat ik zelf doe :-)

 

En waarom C-More?

Omdat ik altijd verder blijf kijken en overal mogelijkheden zie…. ik kan het niet laten, het zit in mijn persoonlijkheid. En ik ben erg blij met die eigenschap….

Neem gerust contact met mij op.

Iris Havekes | C-More 

 

Iris Havekes | C-More interior design and blog