mevr. A. M.

“Een flitsadvies van Iris was erg prettig. Ze geeft vooraf duidelijk aan welke info ze nodig heeft en maakt snel een goede inschatting van je smaak en huis. In een flitsadvies van een uur een leuk plan voor nieuwe kleuren in huis kunnen maken, met nog heel wat tips extra. Een aanrader!   Mevr. A.M.

Kek DNL

Iris is een bekwaam ontwerper en heel fijn om mee samen te werken. Ze roept vertrouwen op en zoekt naar de beste oplossingen binnen de vraagstelling van de opdrachtgevers.

Dorothe | Kek DNL

Paul

Iris heeft mij geholpen met het inrichten van mijn kantoor. Wat kan ik er over zeggen? Ik ben er onwijs bij mee! Ze is fanatiek, gepassioneerd en gaat voor het maximaal haalbare! Ze heeft ook vaak de perfecte adresjes voor toeleveranciers wat het hele proces optimaal maakt. Wil je More? Bel Iris….

Paul 

Gemar Parket

Perfect in detail, gaat voor Continuiteit en is prettig mee samen te werken, dit is wat je kan verwachten bij  Iris Havekes.

Gemar Parket

Kees Marcelis

Iris heeft stage binnen mijn studio stage gelopen. In de paar maanden heb ik haar leren kennen als zeer betrokken en bevlogen. Vooral voor kleuren en materialen had ze een goed gevoel.

Kees Marcelis | Interieur architect | Studio Kees Marcelis

Referentie 3

 

Interieurontwerp:

” Toen ik een appartement kocht, heb ik Iris gevraagd om een plan te maken voor de inrichting. Daar heb ik nog steeds elke dag plezier van. Er zit de goeie kleur verf op de muren, de indeling klopt, er zitten geen rare of onbenutte hoeken. Het klopt gewoon en het past echt bij mij. Kortom helemaal goed. Ik vind Iris een supergoede interieuradviseur.”

 

Referentie 2

 

Interieur ontwerp:

‘Iris kan zich goed inleven in de wensen van haar opdrachtgever. Tot 2 keer toe heeft ze ons begeleid bij ons interieur. Kleuren, meubels, accesoires, indeling: op alle vlakken heeft ze ons zeer goed geholpen. Kritisch zonder overheersend te zijn. Origineel en combinaties in diverse prijsklassen. Ze heeft veel kennis en neemt alle tijd om tot de beste oplossing te komen, inclusief shop advies. Aanrader!’

 

Referentie 1

Interieur ontwerp :

“Als je een ECHT leuke, betrokken, enthousiaste en supergoede binnenhuis architect wilt hebben, zoek dan maar met stoppen, en bel Iris! Sinds vorig jaar helpt Iris ons met de inrichting van ons nieuwe huis, en we zijn ongelofelijk blij met haar. Ze is creatief, denkt heel goed mee, is altijd bereikbaar, komt op de gekste tijdstippen langs, en is ook nog eens zeer betaalbaar. Wij durven zonder overdrijven te zeggen dat een dergelijke prijs-kwaliteitverhouding zeldzaam, zo niet uniek is. Van harte aanbevolen dus!! “

Beatrijs Lagarde | Collega Interieur Ontwerper

Beatrijs Lagarde | Collega Interieur Ontwerper

Iris heeft een bijzondere kijk op interieur. Met een grote dosis integriteit weet zij de juiste snaar te raken. Ik sta steeds weer versteld hoe zij met eenvoudige belijning bijzondere vormgeving neerzet.