mevr. A. M.

“Een flitsadvies van Iris was erg prettig. Ze geeft vooraf duidelijk aan welke info ze nodig heeft en maakt snel een goede inschatting van je smaak en huis. In een flitsadvies van een uur een leuk plan voor nieuwe kleuren in huis kunnen maken, met nog heel wat tips extra. Een aanrader!   Mevr. A.M.

Kek DNL

Iris is een bekwaam ontwerper en heel fijn om mee samen te werken. Ze roept vertrouwen op en zoekt naar de beste oplossingen binnen de vraagstelling van de opdrachtgevers.

Dorothe | Kek DNL

Paul

Iris heeft mij geholpen met het inrichten van mijn kantoor. Wat kan ik er over zeggen? Ik ben er onwijs bij mee! Ze is fanatiek, gepassioneerd en gaat voor het maximaal haalbare! Ze heeft ook vaak de perfecte adresjes voor toeleveranciers wat het hele proces optimaal maakt. Wil je More? Bel Iris….

Paul 

Gemar Parket

Perfect in detail, gaat voor Continuiteit en is prettig mee samen te werken, dit is wat je kan verwachten bij  Iris Havekes.

Gemar Parket

Kees Marcelis

Iris heeft stage binnen mijn studio stage gelopen. In de paar maanden heb ik haar leren kennen als zeer betrokken en bevlogen. Vooral voor kleuren en materialen had ze een goed gevoel.

Kees Marcelis | Interieur architect | Studio Kees Marcelis

Referentie 3

 

Interieurontwerp:

” Toen ik een appartement kocht, heb ik Iris gevraagd om een plan te maken voor de inrichting. Daar heb ik nog steeds elke dag plezier van. Er zit de goeie kleur verf op de muren, de indeling klopt, er zitten geen rare of onbenutte hoeken. Het klopt gewoon en het past echt bij mij. Kortom helemaal goed. Ik vind Iris een supergoede interieuradviseur.”